Home » Informatie over de kaartverkoop

Informatie over de kaartverkoop

Bestellen en bestelkosten

Nieuw! Voordelig, snel én gemakkelijk via www.residentiebachensembles.nl. U betaalt € 3,00 transactiekosten per bestelling. U ontvangt per ommegaande de toegangskaart(en) en bevestiging van uw bestelling per mail. Deze kunt u uitprinten of op uw telefoon tonen bij de kaartcontrole.

Kiest u voor het bestellen van papieren toegangskaarten dan brengen wij hiervoor € 2,50 extra in rekening. 

Bij concerten die niet zijn uitverkocht zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar bij de kassa van de zaal, afhankelijk van de concertlocatie vanaf 45 - 60 minuten voor aanvang van het concert.

Voor concerten in het Zuiderstrandtheater kunnen ook kaarten per telefoon worden gekocht (+31)70 88 00 333en bij het Bespreekbureau in de Centrale bibliotheek, Spui 68 (naast balie VVV). 

Het bespreekbureau is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur (betaling kan hier alleen met PIN).

 

Betaling

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan:

1.     Betaling met iDEAL of Creditcard

2.     Betaling via een eenmalige incasso (na bestelling via seizoensfolder van de RBE)

3.    Betaling met een pin of cash bij de kassa van de zaal        

Uitsluitend bestellingen die met het bestelformulier in de seizoensfolder zijn gedaan, worden per eenmalige incasso geïnd. De totale verwerkingstijd van de bestelling wordt hierdoor mogelijk langer.

 

Levering en uitvoering bij toesturen kaarten per post

De Residentie Bach Ensembles zenden bestelde toegangskaarten tijdig vóór de concertdatum toe. De Residentie Bach Ensembles zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de verwerking door PostNL.  Plaats van levering is het adres dat de besteller door het volledig invullen van het bestelformulier aan de Residentie Bach Ensembles kenbaar heeft gemaakt.

De Residentie Bach Ensembles nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en de administratieve verwerking van uw bestellingen.

Geaccepteerde bestellingen worden met spoed en uiterlijk binnen 30 dagen uitgevoerd en administratief verwerkt. Als onverhoopt vertraging in de bezorging van de bestelling optreedt, of als de bestelling niet dan wel gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan tijdig bericht. 

Betaalde kaarten worden teruggenomen noch gerestitueerd.

 

Placering in de Kloosterkerk

Anders dan u van de RBE gewend bent zullen de twee concerten in de Kloosterkerk in november en december dit jaar ongeplaceerd zijn.De zaaldeuren zullen daarom ook een uur voor het concert al opengaan. Voor de Vrienden van de Residentie Bach Ensembles zal een apart vak worden gereserveerd. Bij het bestellen van kaarten kan worden aangevinkt dat men Vriend is, dan worden maximaal 2 plaatsen per Vriend in dat vak vrijgehouden. (Via het bestelsysteem kan het totale aantal kaarten voor de Vrienden worden bijgehouden, zodat zij verzekerd blijven van 2 goede plaatsen in het gereserveerde Vrienden vak.)

 

Rolstoelplaats

Wanneer u een rolstoelplaats wilt reserveren, verzoeken wij u dit bij uw bestelling (ook bij gebruik van de RBE-website) aan te geven.

 

Rangen

Bij de meeste concerten worden verschillende rangen gehanteerd. Op het bestelformulier kunt u uw keuze van de rang aangeven

 

Toegangsprijzen

De genoemde toegangsprijzen zijn inclusief BTW en inclusief drankje in de pauze of na afloop als er geen pauze is.

Kortingsregelingen gelden uitsluitend voor concerten die onder beheer en verantwoordelijkheid van de RBE plaatsvinden. De volgende kortingsregelingen zijn van toepassing:

1.     Vroegboekkorting

Tot en met 30 september kunt u een vroegboekkorting krijgen van € 3,00 per kaart. Daarna geldt de gewone toegangsprijs.

2.     Jongerenkorting

Jongeren tot 25 jaar kunnentegen gereduceerd tarief naar de meeste concerten. Vergeet niet om een identiteitskaart mee te nemen. 

Het combineren van kortingen is niet mogelijk. 

 

Programmaboekjes

Bij alle concerten is een programma- en tekstboekje te koop à € 2,00.

Bestel uw kaarten

Toegangskaarten voor het lopende seizoen kunt u hier bestellen.