Home » Concerten » Verdiepingscursus Matthaus Passion door Leo Samama - GEANNULEERD

Verdiepingscursus Matthaus Passion door Leo Samama - GEANNULEERD

maandag 30 maart 2020, aanvang 19:30u
Elisabeth Vreedehuis, Riouwstraat 1

GEANNULEERD

Door de maatregelen rondom de Corona-crisus is besloten de verdiepingscursus te annuleren. Kaartkopers zijn per mail hierover geinformeerd.

***

 

Bachs ‘Matthäus Passion’ is ieder jaar weer een hoogtepunt in het seizoen van het Residentie Bachkoor. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis en de muzikale genialiteit van dit werk? Op twee avonden deelt musicoloog en Bach-kenner Leo Samama zijn kennis over de ‘Matthäus Passion’ met u. De Vrienden van de Residentie Bach Ensembles organiseren deze avond samen met de Vrienden van het Residentie Orkest. Introducés zijn ook van harte welkom en betalen een andere prijs. Voor wie nog geen Vriend is van de Residentie Bach Ensembles is dat een goede reden om nu wel Vriend te worden. U kunt u aanmelden of meer informatie opvragen per mail via vriendenrbe@gmail.com.

 

Op de eerste avond van de lezing wordt de context van de ‘Matthäus Passion’ behandeld, tijdens de tweede avond gaat Leo Samama dieper in op de details van de muziek.

 

Maandag 30 maart 2020

Maandag 6 april 2020

Aanvang 19.30 uur

Elisabeth Vreedehuis, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag

 

Vrienden prijs van € 40 voor de hele cursus (2 avonden) - de Vrienden van de RBE ontvangen een kortingscode in hun nieuwsbrief. Deze code kunt u bij het bestellen invoeren voor de EU 10 korting.

Introducés betalen € 50 voor de hele cursus (2 avonden).

Entree: .

Naar het overzicht van de concerten en cantates.

Bestel uw kaarten

Toegangskaarten voor het lopende seizoen kunt u hier bestellen. 

Deze lezingen horen bij de uitvoering van de Matthaus Passion op 11 april 2020 in het Zuiderstrandtheater. Kaarten hiervoor zijn altijd snel uitverkocht, dus aangeraden wordt om snel kaarten te bestellen via https://www.residentieorkest.nl/concerten/matthaus-passion-3/ 

anbi-rbe.png Steun ons met uw gift! Lees verder.